MENU SLUITEN

Cheat sheet

voor het kiezen van een effectieve visual

De Cheat Sheet (spiekbriefje) is een bruikbare en eenvoudige tool die je helpt de meest effectieve visual te kiezen voor het presenteren van data. Want wat goed werkt, verschilt per situatie.

 

In een snel veranderende wereld is snelle besluitvorming in organisaties een belangrijke voorwaarde voor succes. Tegelijkertijd groeit de hoeveelheid data die organisaties verzamelen met de dag en worden datasets steeds complexer. Het gebruik van complexe grafieken en business intelligence tools helpt ons nieuwe kansen te ontdekken en risico’s te identificeren. Maar als het gaat om het uitleggen van de actie die je aanbeveelt, is het belangrijk om je bevindingen te delen op de meest heldere manier. Onderzoek laat namelijk zien dat innovaties met grote impact op een organisatie doorgaans worden gepresenteerd in grafieken die opvallend eenvoudig zijn.

 

Gebruik de Cheat Sheet als je wil dat decision makers je aanbeveling snel en moeiteloos begrijpen. Daarvoor is het nodig dat je data presenteert op een ongekunstelde manier en grafieken gebruikt die iedereen begrijpt. Deze Cheat Sheet helpt je daarbij.

 

Download de Cheat Sheet hier.

Data SkillsLab
Clarify Data. Amplify Impact.