MENU SLUITEN

Over
BF. SkillsLab

BF. SkillsLab voorziet jou en je team van de skills, mindset en tools om data te communiceren met impact en mensen in beweging te brengen.

 

Wij laten mensen anders kijken naar data. Want we kunnen zoveel meer bereiken met data als we aandacht besteden aan de communicatie ervan. Hoe we data communiceren bepaalt immers wat anderen ermee zullen doen. Door data goed te communiceren kunnen we mensen overtuigen, motiveren en inspireren. Het vergroot kennis en helpt organisaties innoveren en groeien.

 

In de SkillsLab leer je nieuwe concepten van experts die de DNA-methode elke dag toepassen in hun eigen werk en een passie hebben voor het overbrengen van die kennis aan teams, scholen en universiteiten. De SkillsLab trainers zijn zeer deskundig op het gebied van data, strategie en communicatie. Ze hebben tal van cases volbracht waarin de DNA-methode succesvol werd toegepast. In de workshops maken onze trainers gebruik van hun praktijkkennis en -ervaring en laten ze zien hoe de methode kan worden gebruikt in echte projecten die we dagelijks tegenkomen in ons werk.

BF. SkillsLab Leerervaring - Reflecteren
Innovatieve organisaties drijven op data. Ze verzamelen data en ontdekken er nieuwe kansen in. De waardevolle informatie die dat oplevert, communiceren ze breed, zodat iedereen in de organisatie zijn kennis kan vergroten en creatief denken kan ondersteunen met feiten.

ROBERT AUSTIN
PROFESSOR MANAGEMENT OF CREATIVITY AND INNOVATION
COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL