MENU SLUITEN

UMbassadors: meer donateurs door betere uitleg

CLIENT

Universiteitsfonds Limburg

CLIENTVRAAG

Ontwerp een aantrekkelijk communicatiemiddel dat helder uitlegt waar UMbassadors voor staat

RESULTAAT

“UMbassador” is een leave behind voor internationale netwerkbijeenkomsten, waarin hun missie visueel wordt uitgelegd

TEAM

Charlotte Graven, Jeroen van Breugel, Eric Janssen

UMbassadors

UMbassadors is een initiatief van een aantal betrokken alumni van de Universiteit Maastricht en stelt zich als doel om wetenschap en toekomstig ondernemerschap met elkaar te verbinden. Het zijn alumni die meer kunnen en willen betekenen voor hun oude universiteit door het creëren van een ondernemende kenniseconomie. Zowel regionaal, nationaal, als internationaal. 

UMbassadors wil de contacten bevorderen tussen de Universiteit Maastricht en het bedrijfsleven en wil daarom graag nieuwe ambassadeurs informeren en werven.

De expertise van B&F op het gebied van visueel communicatie design heeft onze boodschap voor oud studenten van de Universiteit Maastricht, aantrekkelijker, bondiger en overtuigender gemaakt.

CHARLOTTE GROVEN
FUNDRAISING OFFICER
UNIVERSITEITSFONDS LIMBURG

UMbassadors uitgelegd
DE LEAVE BEHINDS VOOR (INTERNATIONALE) NETWERKBIJEENKOMSTEN

Maar hoe vertel je dat verhaal heel duidelijk en hoe bereik je hoogopgeleide jonge mensen met een drukke baan en een druk sociaal leven? Om de boodschap aantrekkelijker, bondiger en overtuigender te kunnen vertellen, vroeg UMbassadors de hulp van B&F.

De missie van UMbassadors is 'het creëren van een ondernemende kenniseconomie'. Het helpt mij om tijdens netwerkbijeenkomsten die boodschap visueel uit te leggen.

EROEN VAN BREUGEL
SENIOR DEVELOPMENT EXECUTIVE
MAASTRICHT UNIVERSITY

Samen met het team van het Universiteitsfonds gaat B&F aan de slag om het verhaal van de UMbassadors tot leven te brengen. Het team verplaatst zich daarbij zoveel mogelijk in de doelgroep: kritische hoogopgeleide jonge mensen met een sterk maatschappelijk bewustzijn. Het verhaal van de UMbassadors moet daar op aansluiten. Door het verhaal visueel uit te leggen wordt de boodschap nog duidelijker, overtuigender en blijft die beter hangen.

UMbassadors visuele uitleg
DOOR DE MISSIE VAN UMBASSADORS VISUEEL UIT TE LEGGEN WORDT DE BOODSCHAP KRACHTIGER